top of page

Werkwijze

Onze benadering

Wanneer u enthousiast bent over wat wij doen en u overweegt ons te betrekken bij uw bouwplannen, dan gaan wij als volgt te werk.

Vrijblijvende kennismaking

In eerste instantie maken wij een afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor om met elkaar kennis te maken en te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte op maat

Na de kennismaking hebben wij meestal een goed beeld van uw wensen en hoe we u van dienst kunnen zijn. Wij stellen op basis van deze inzichten een offerte op. Deze offerte is op basis van uren, geheel inzichtelijk en dus bespreekbaar.

1 aanspreekpunt, wel zo helder

Wanneer wij werkzaamheden voor u uitvoeren, heeft u van ontwerp tot en met de oplevering te maken met één en dezelfde persoon als aanspreekpunt.

De
NIEUWE
REGELING

Algemene Voorwaarden

In onze offertes en contracten maken wij gebruik van de DNR ofwel de nieuwe regeling. De Nieuwe Regeling 2011 (DNR 2011) beslaat de algemene branchevoorwaarden voor ontwerpen, adviseren en organiseren voor de gebouwde omgeving voor opdrachtgever en -nemer. Het is de beste regeling voor het afsluiten van overeenkomsten tussen adviseurs (architecten en ingenieurs) en klanten.

bottom of page